sunnuntai 30. joulukuuta 2012

29.12

Moromoro, päätinpä lähteä laskettelemaan muutamat mäet rennosti vaikka vähän toipilaana vielä olenkin. Siteen kanssa on vieläkin ongelma, että kiekko ei meinaa pitää sidettä paikallaan ja se pääsee kiertymään väärään asentoon. Pitää melkein lähtee sidekaupoille.

Rinteet näytti asiallisilta. Nyt niitä on auki jo 10 rinteen verran, joten laskettavaa löytyy. Tahkoparkki ja paippi odottelevat vielä tosin vuoroaan lumetuksessa.

Pääsin nyt vihdoin itsekkin tsekkaamaan jukulautastreetin ekaa kertaa ja meininki oli aikas sama kuin viimevuonna. Hypyt tuntuu samoille ja reilit, pressit sun muut on sijoiteltu lähes samoille paikoille. Jotain uuttakin sieltä löytyi. Hyppyrit ei ole kovinkaan suuria, joten niistä ei kyllä vielä pääse kummosiin ilmalentoihin vaikka ponnistus olisikin kohillaan. Toivottavasti saadaan tahkoparkkiin kohta kunnon lingot. :)

Porukkaa tuntuu liikkuvan aika runsaasti keskipäivän jälkeen, joten kannattaa lähteä iltamäkeen tai aamuvirkkuna heti rinteiden auettua niin aika ei mene jonotteluun.

Nähdään ensivuonna!

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti