sunnuntai 10. helmikuuta 2013

9.2

Helou helou. Lunta työntää ihan mukavasti ja keli on suhkot suotuisa. Porukkaakaan ei juuri ollut laisinkaan. Aloittelin päivän veivaamalla paippia, koska sekin on nyt vihdoin auennut! Paippi oli hyvässä kunnossa muutamasta röplöstä huolimatta.
Jukulaudassa kaikki oli reilassa, onnistuin kuitenkin tulemaan naama edellä alastuloon, ja reväytin siinä samalla olkapään. Noh, onneks ei käyny pahemmin.
Tahkoparkissa joku oli onnistunut murtamaan polejamiksi asetellun röppöputken. Hieman säikähdin kun pahaa aavistamatta laskin siihen -vaikkakin putki näyttikin olevan hieman vinksallaan- ja yhtäkkiä se lähtikin taipumaan jalkojen alla. Onneks joku kävi sen siitä sitten poistamassa käytöstä päivän mittaan. Noh, onnettomuudet ei omalta osalta lopu tähän. Eka hyppy isosta lipasta ja selkä menosuuntaan suoraan kumpuun. Itelläni on ollut ongelmia tuon alaselän kanssa ainakun kumpuun sattuu jytkähtämään. Ajattelin sitten että noh, viimeinen speedcheck pois ja vauhdit on siinä. Sisukkaasti menin siis ylös ja työnsin syöksyllä ylhäältä asti, mutta ilmassa voimakas vastatuuli tyssäs vauhdit alkuunsa ja taas kumpuun. Nyt sit selkä on niin huonossa kunnossa että varmaan pitää fysioterapeutin puheille lähteä kun ei istuakkaan kärsi. Huomenna vois käydä koululta anomassa pari päivää löhnimisvapaata, et sais selän kondikseen. ;) JOTAIN HYÖTYÄ TÄSTÄKIN! Reililinja vaikutti kuitenkin olevan hyvässä kunnossa. Jäätä ei ollut laisinkaan kaiteiden päällä ja lipat oli kunnossa ja spreijailtu! Hyvää toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti