sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

30-31.3.

Uh, pääsisäisloma ja aurino paistaa täydeltä taivaalta. Voiko parempaa tilaisuutta laskuputkelle ollakkaan. :) Itselläni polvi rajoittaa vielä ihan liikaa menoa.. Voi olla, että en malta vain antaa polvelle tarpeeksi lepoa, niin se hidastaa parantumista. Onneks on vakuutukset kunnossa, niin vois käydä yksityisellä lääkärillä hakemassa troppia.

Pääsisäissesonki on Tahkolla kiireistä aikaa ja se kyllä näkyy hissijonoissakin. Hieman alkaa paikallisena tympästä nopeaan, kun on tottunut että hissillä pääsee samantien takaisin ylös ja kohti uutta runia. Parhaimmat laskut ehti saamaan heti aamusta tai myöhemmin iltapäivästä.

Paipin oikea seinämä alkaa muhjuuntua iltapäivää kohden, koska aurinko porottelee siihen suoraan. Vasen kaari on muuten hyässä kunnossa lukuunottamatta vaarallisen isoa kuoppaa loppupuolella.

Jukulautaa ennnoo päässy muuten kun reilipohjalta nyt vetelemään, mutta sheippaukset näyttää olevan ihan asiallisessa kunnossa.

Tahkoparkin reililinja on huisi! Harmi vaan, kun sitä ei ole jatkettu rinteen loppuun asti. Hyndät näyttää olevan myös kunnossa. :)

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti