maanantai 13. tammikuuta 2014

11.1

Uskaltauduinpa sittenkin rinteeseen vaikka polvia vielä vähä reistailikin. Tuli laskettua senverran varovaisesti, että ei vaaraa polven ruhjomiseen ollu.

Keli alkoi olla mukavasti pakkasen puolella ja lumitykit lauloi rinteessä hyvää vauhtia. Osa eturinteiden siirtymäreiteistä oli jouduttu sulkemaan, mutta eiköhän ne pian saada taas auki. Porukkaa oli yllättään vähän iltapäivästä, joten oli mukava saada monta runia parkkia ilman että joutui käyttämään suurimman osan ajasta jonotteluun.

Jukulautastreetillä pikkuhyppyrit alkoi olla aika kuluneessa kunnossa, niiden suosiosta johtuen ja pieni korneri/putki viritelmä oli vähän sulahtanut. Muuten parkki oli ihan asiallisessa kunnossa.

Täytyy antaa pientä noottia Tirolin välipaloista. Ostin 5,80€ maksavan lihapiirakan (joka on mielestäni aika tyyris) ja hämmästykseni huomasin että se tulee vieläpä lämmittää itse nurkassa olevalla mikrolla. Kyllähän sillä nälkä lähti, mutta tuohon hintaan saa paljon parempaakin ruokaa sekä palvelua lahden toiselta puolelta.

Nyt vaan odottelemaan että rinteitä aukeaa lisää! :)

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti