maanantai 27. tammikuuta 2014

26.1

Noniin, tulipa sunnuntainakin käytyä mäessä. Jukulautastreetillä oli hieman enemmän porukkaa kuin lauantaina, mutta eipä tuota vieläkään tarvinnut juurikaan hissiin jonotella kun ilatapäivästä paikalle saavuin. Valaistus oli hieman flätti, eli varjoja ei pahemmin syntynyt hyppyreiden reunoille. Onneks rinnetyöntekijät oli huomannu käydä maalaamassa sprayllä hyppyjen nokat ja alastulot!

Jukulautastreettien hyppyrien alastulot alkaa olla aika kuluneet, mutta ihan laskettavassa kunnossa vielä.

Lasku sujui muuten mallikkaasti, mutta loppuvaiheessa onnistuin könyämään reiliin.. Onneks tästä selvisin pelkällä mustelmalla. :D

Hieman säikäytti, kun oli iPhone taskussa ilman tukevampia suojakuoria.. Ootko ite jotenkin varautunu pannuihin suojaamalla kännyä/mp3 soitinta? Pitäis ehkä itse kehitellä jotain varotoimia.  Laskutakeissa on yleensä kännytasku rinnan kohdalla, mutta se ei mielestäni ole ehkä paras mahdollinen..


Oletko lähdössä Tahkolle laskemaan lähinnä parkkia ja turhauttaa siirtyä streetille toiselta puolen keskusta? Tiesitkö, että voit myös ajaa suoraan länsirinteiden puolelle ja päästä suoraan ensimmäisellä nousulla jukulautastreetin hissiin!

Normaalisti Tahkolle ajettaessa käännyttäisiin Varpaisjärventieltä Sääskiniementielle, mutta länsirinteille ajettaessa jatketaan tästä reisteyksestä eteenpäin muutama kilometri ja käännytään vasta Tahkomäentiellä oikealle. Tästä eteenpäin reitti onkin jo opastettu.

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti